Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Training van paard & ruiter

De lessen worden gegeven door Liesbeth, Eline en Camille.

Hier alvast een korte voorstelling van onze lesgeefsters:

Liesbeth

Liesbeth heeft al jarenlang ervaring in de disciplines jumping, dressuur en eventing. Als kind nam ze deel aan tal van wedstrijden met zowel pony's als paarden. Ze ging als kind naar het Paardenhumaniora te Bilzen waar ze groeide als wedstrijdruiter. Naast haar diploma als EDO Paardenosteopaat behaalde Liesbeth het diploma van 'Trainer B springen' aan de Vlaamse Trainerschool. Liesbeth geeft voornamelijk les aan gevorderde (wedstijd-) ruiters.

 

Eline 

Van jongs af aan een hart voor dieren, maar voornamelijk voor paarden. Als stagaire kwam ze terecht bij Aequilibrium voor de opleiding 'Man√®gehouder en Africhter'. Ze had snel de smaak van het lesgeven te pakken en startte hierna de opleiding 'Instructeur B springen' aan de Vlaamse Trainerschool waarvan ze in de zomer van 2020 het diploma behaalde. Eline geeft doorheen de hele week les aan zowel ruiters die deelnemen met onze paarden als (beginnende wedstrijd-) ruiters met eigen paard. Indien gewenst kan Eline ook de lessen in het frans geven.

 

 

Camille 

Goedlachse Camille is studente aan het Hippische Opleidingscentrum te Torhout en is "Instructeur B in opleiding". Ook zij bleef na haar stageperiode aan de slag bij Aequilibrium en is nu actief als lesgeefster voor de allerkleinsten met onze paarden.