Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Paarden- osteopathie & revalidatie

 

Revalidatie van je paard na blessure, ziekte of een controlebehandeling
 
 
 
 

 

Trainen van paard & ruiter

 

Training van je paard

 

Rijlessen met onze paarden
Boek je les online! 24/7

 

Rijlessen met je eigen paard

 

Pensionstalling

 

Pensionstalling
Pension voor uw paard
 
 
 

 

Liesbeth

De job van osteopate lijkt voor mij voorbestemd: ik groeide op tussen de paarden, sinds mijn 7de rijd ik paard en sinds mijn 10de neem ik deel aan wedstrijden in drie disciplines (dressuur, springen en eventing).

Doorgroeiend in de wedstrijdsport op nationaal niveau behaalde ik de diploma’s van instructeur B (dressuur en springen), jury en trainer B in opleiding. Net als u en vele anderen werd ik geconfronteerd met paarden die fysische en psychische problemen vertoonden, die op het eerste gezicht onverklaarbaar waren.

Dit bracht me bij het Vluggen Instituut in Duitsland, waar ik in 2016 afstudeerde na een driejarige opleiding en stages bij Janek Vluggen, mede grondlegger van de moderne paardenosteopathie en intussen internationaal befaamd paardenosteopaat.

Uw paard wordt dank zij deze opleiding benaderd met een breed en volledig onderzoek om zijn/ haar problemen te lokaliseren en op te lossen. Dit behelst alle pijlers van de paardenosteopathie: het pariëtaal, het craniosacraal en zelfs het visceraal systeem.
Na iedere behandeling is een aangepaste training van uw paard vereist. Door mijn opleiding als trainer B en meer dan 15 jaar ervaring in de drie disciplines van de ruitersport kan U desgewenst dit aspect van de revalidatie aan mij toevertrouwen.

Om uw paard niet alleen te helpen op biomechanisch vlak, maar ook de organen op een natuurlijke, biochemische manier te ondersteunen en/of genezen, ben ik in januari 2017 gestart met de opleiding ‘orthomoleculaire geneeskunde’ op het Faché instituut.
In combinatie met een osteopathische behandeling zal een dergelijke totaalbenadering uw paard doen herleven, zoals al vele van mijn klanten hebben ervaren en verder hierover getuigen.

 

WIL uw paard het niet of KAN uw paard het niet?